There is no active top menu.

Werkgevers

Werkgevers

DenK werving & selectie voor werkgevers

Heeft u uitbreidingsplannen? DenK dan aan DenK werving & selectie als betrouwbare en slagvaardige partner voor het invullen van uw vacature(s). DenK werving & selectie vormt een kritisch klankbord naar zowel u als opdrachtgever als de potentiële kandidaat. Op basis van wederzijds vertrouwen gaan onze opdrachtgevers met DenK werving & selectie een langdurige relatie aan.

Iedere opdrachtgever is voor DenK anders. Daarom inventariseren wij vooraf grondig uw wensen en behoeften. Dat doen we bijvoorkeur bij u in het bedrijf, waarbij wij in een persoonlijk gesprek een goed beeld krijgen van uw onderneming. Ook proberen we een gevoel te krijgen bij betreffende afdeling, collega’s en leidinggevenden. Wij zorgen er tevens voor dat de kennis over uw bedrijf bij ons geupdate blijft door intensief contact gedurende procedures. Daarnaast blijven we kandidaten volgen; niet door continue over de schouders mee te kijken maar op een natuurlijke wijze. Regelmatige kleine contactmomenten met HR en/of leidinggevenden.

Werving & selectie

Nieuw of extra personeel nodig? Jij richt je op het bedrijf, wij op de nieuwe medewerker. Zodra deze gevonden is zal deze bij jullie op contract gaan. No cure/no pay, vooraf duidelijkheid en garantie.

Uitzenden

Goed nieuws! Je bedrijf blijft groeien en de omzetten zijn goed. Dan is het misschien tijd om te gaan uitbreiden met personeel. Of twijfel je dat het misschien een tijdelijke piek is? Door je nieuwe medewerker te laten starten op uitzendbasis blijf je flexibel. Wij verzorgen de volledige administratie.

RPO

De mooie term Recruitment Process Outsourcing staat voor een nauwe samenwerking tussen ons en de opdrachtgever; echt partnership! Wij nemen het recruitmentproces uit handen; geheel of gedeeltelijk! Voor een periode of puur op projectbasis. We maken samen een op-maat constructie passend bij de organisatie.

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en professionals met een MBO, HBO of academische opleiding.

Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Denk voor
×