Home  /  Referenties

Referenties

Referenties

Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze en-/of dienstverlening van DenK werving & selectie? Hieronder treft u een aantal ervaringen van kandidaten en opdrachtgevers hoe zij over DenK werving & selectie DenKen.

Omdat wij altijd een verbetering van onze dienstverlening nastreven, zijn we ook benieuwd naar uw bevindingen over DenK werving & selectie? Laat een motivatie achter.

 • Marcel, Sales Manager

  DenK is een team dat de “extra stap” maakt in het werven en selecteren van kandidaten. DenK houdt rekening met de cultuur van ons bedrijf, de cultuur op de afdeling en de samenstelling van het huidige team. Werken met DenK is voor mij effectief en efficiënt omdat men helder, duidelijk en vooral eerlijk is in de motivatie. Ik kan er dan ook vanuit gaan dat de aangedragen kandidaten passen binnen mijn afdeling en voldoen aan de gestelde kwaliteiten.  Olaf en Bob hebben een duidelijke visie over werving en selectie die perfect aansluit op mijn wensen voor nieuwe medewerkers. De naam is dan ook perfect gekozen, men DenK(t) mee.

 • Wendy, afdelingshoofd

  DenK heeft me ontzettend geholpen met het compleet maken van mijn team. Door hun brede kijk op werknemers en de werving hiervan heb ik het team aangevuld met 2 verschillende kandidaten die toch beide perfect passen.
  Ik heb het gevoel dat ik de komende drukte weer aankan!

 • Andre, bedrijfsleider

  DenK werkt erg prettig. Duidelijke, directe communicatie. Geen vage afspraken of kleine lettertjes, maar direct 'to the point'. Dat is wel eens anders in deze branche.

 • Vlasta, HR Manager

  DenK is voor mij de grote ontdekking geweest op het gebied van Werving- & Selectiebureaus. Als zeer ervaren recruiters hebben Bob en Olaf na één bedrijfsbezoek een goede indruk van de cultuur van je bedrijf, waardoor zij vervolgens in staat zijn om met een minimum aan cv's met de juiste kandidaten te komen. Nog niet eerder heb ik dit zo meegemaakt, terwijl ik toch al een kleine 25 jaar in het vak zit. Bob en Olaf weten wat luisteren is, weten mensen in te schatten en weten zich te presenteren. Dit bureau neemt je tijd uit handen.

 • Tom, directeur / eigenaar

  Je merkt aan de heren van DenK werving & selectie, dat ze jarenlange ervaring in de branche hebben. Ze communiceren op een directe en no nonsens manier. Naast de gunstige tarieven leveren ze gewoon goede kandidaten aan.

 • Sandra, personeelsfunctionaris

  "in een zeer korte periode hebben Bob en Olaf een aantal kritische vacatures op goede wijze ingevuld. Na een persoonlijke kennismaking is een klik ontstaan wat resulteert in een zeer fijne samenwerking. Zij hebben op hun netvlies wat wij zoeken, schakelen snel en niets is teveel".

 • Rian, Commercieel medewerker binnendienst

  Denk werving & selectie gaat net dat stapje verder om je weer aan die leuke passende baan te helpen. Betrokken en gemotiveerd denken ze met jou mee en out of the box. Kijken goed naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Michèle dank je wel voor je steun, betrokkenheid en aandacht die je mij gegeven heb. Dat maakte net het verschil! Denk werving en selectie dank jullie wel.

 • Keziban, telefoniste

  Ik ben heel tevreden over hoe ze te werk gaan bij DenK werving & selectie voor het vinden van de ideale job. Ik dank Louise voor haar steun, begrip en vriendelijkheid vanaf het begin tot het eind van onze samenwerking. Ze was altijd bereikbaar wanneer ik haar nodig had en begeleidde me met alles. Top vrouw gewoon!

 • Sharona, Customer Service Medewerker

  Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
  Erg prettig samenwerken op deze manier :-)

 • Melissa, Export-/ salesassistent

  Vanaf het eerste contact was ik heel enthousiast over de functie en over Bob en Olaf. De manier van communicatie en hoe zij contact hebben gehouden tijdens de sollicitatieprocedure is professioneel, maar ook persoonlijk. Ik ben erg blij dat zij mij hebben geholpen om in contact te komen bij mijn nieuwe werkgever. Zonder Bob en Olaf was ik nooit bij dit bedrijf gekomen!

 • Brian, financial controller

  Ik ben heel erg blij en trots dat ik de volgende stap heb genomen. Vooral erg blij dat dit echt een stap hoger op is en daarbij een hele mooie uitdaging!
  Nogmaals bedankt voor al jullie inzet en jullie hulp!

 • Natasja, Customer Service Representative

  DenK werving & selectie heeft door hun eerlijke en directe manier van handelen ervoor gezorgd, dat ik binnen twee weken de juiste baan heb gevonden! Olaf en Bob hebben duidelijk echte interesse in degene die ze voor zich hebben en dat verschilt enorm met andere wervingsbureaus.
  Via deze weg wil ik ze daarom nog eens bedanken!
  Natasja

 • Sophie, Assistant Salesmanager

  Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Hopelijk zien we elkaar nog eens bij jullie opdrachtgever.

 • Emile, technical support medewerker

  "Het kan bijzonder snel gaan soms maar DenK heeft hier wel de hoofdrol in gespeeld.
  Klare taal, eerlijk, een no nonsense mentaliteit, en het oprecht gevoel en medeleven met hun 'klanten' lieten bij mij een zeer goede indruk achter!"

 • Alex, Logistiek manager

  Zeer snelle respons, duidelijke afspraken en goede begeleiding gedurende de procedure!
  En een super-uitdaging achteraf!
  Een erg gelukkige Denk relatie!

 • John, HBO Customer Service Medewerker

  Ik heb Denk werving & selectie ervaren als een bureau dat zich onderscheidt van andere bureaus. O.a. door de extra persoonlijke aandacht die gegeven wordt aan iedere kandidaat tijdens het kennismakingsgesprek. In tegenstelling tot veel andere bureaus heeft Denk werving & selectie sterke persoonlijke contacten met werkgevers waardoor ze ook die kant erg goed kennen.
  DenK werving & selectie is uniek!

 • Martijn, technisch medewerker (uitzend)

  Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam voor DenK. In de eerste gesprekken hebben ze me duidelijk gemaakt wat ik van ze mag verwachten en wat mij bij mijn baas te wachten staat. Ze hebben mij niet teleurgesteld en komen hun afspraken na. Als ik een vraag heb, wordt deze eerlijk en duidelijk beantwoord. Nooit een verrassing!

Referenties

 • Denk werving & selectie gaat net dat stapje verder om je weer aan die leuke passende baan te helpen. Betrokken en gemotiveerd denken ze met jou mee en out of the box. Kijken goed naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Michèle dank je wel voor je steun, betrokkenheid en aandacht die je mij gegeven heb. Dat maakte net het verschil! Denk werving en selectie dank jullie wel.

 • Ik ben heel tevreden over hoe ze te werk gaan bij DenK werving & selectie voor het vinden van de ideale job. Ik dank Louise voor haar steun, begrip en vriendelijkheid vanaf het begin tot het eind van onze samenwerking. Ze was altijd bereikbaar wanneer ik haar nodig had en begeleidde me met alles. Top vrouw gewoon!

 • Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
  Erg prettig samenwerken op deze manier :-)