There is no active top menu.

Over DenK

Over DenK werving & selectie

Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Wat doen wij?

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en óók voor mensen met een wat langere arbeidshistorie. Op uiteenlopend niveau (MBO, HBO en academisch). We gaan op zoek naar een vast dienstverband óf een tijdelijke opdracht. Bij een breed palet aan opdrachtgevers, van het MKB tot toonaangevende grote bedrijven of non-profit organisaties in diverse branches.

We werken met onze opdrachtgevers samen zoals we bij DenK zelf óók samenwerken: open en eerlijk en vanuit het volste vertrouwen in elkaar. We streven altijd naar een wisselwerking. Natuurlijk worden we graag geïnformeerd over actuele vacatures. Omgekeerd zullen we opdrachtgevers ook proactief en vrijblijvend op de hoogte brengen als we de ideale ‘collega’ voor de organisatie tegenkomen.

Onze kracht? Dat is absoluut de menselijke factor! We richten ons op de juiste match, waarbij de ‘klik’ minstens zo belangrijk is als het juiste cv. Hoe goed passen een bedrijf en een kandidaat nu écht bij elkaar? Omdat we de lat voor onszelf hoog leggen om alles over de werkplek te weten te komen, kunnen we ook daadwerkelijk als cultuurbewakers optreden. Niet voor niets werken we met vele van onze opdrachtgevers al meer dan 10 jaar samen. Ook kandidaten weten ons steeds opnieuw te vinden als ze toe zijn aan een nieuwe stap in hun carriëre. Wij begeleiden ze graag!

Wie zijn wij?

Enthousiaste ondernemers met ieder een eigen achtergrond, netwerk en specialisme zijn samen team DenK. Door deze combinatie van persoonlijkheden vullen we elkaar perfect aan en DenKen we graag mee in uiteenlopende arbeidsvraagstukken.

Olaf de Kok & Bob den Dekker

In 2007 startten Bob en Olaf DenK werving & selectie. Beiden waren hiervoor jarenlang actief bij grotere én kleinere bemiddelingsbureaus. Ook zaten ze aan de 'andere kant' van de tafel, als (hoofd)recruiter bij een grote organisatie. Bij DenK werving & selectie benutten ze die kennis en ervaring optimaal, maar zetten met hun visie op recruitment ook zeker een persoonlijk stempel.

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en professionals met een MBO, HBO of academische opleiding.

Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Denk voor
×