DenK werving & selectie; wij denken met u mee!

DenK werving & selectie is opgericht door Bob den Dekker en Olaf de Kok. Beide met een ruime achtergrond in de arbeidbemiddelingsbranche. Ze hebben hun kennis vergaard bij grote en kleine bemiddelingsbureaus, gespecialiseerd en algemeen. Daarnaast hebben ze ook aan 'de andere kant' van de tafel gezeten ... als (hoofd)recruiter bij een grote retailorganisatie!

Vanwege de passie voor dit werk en om de de opgedane kennis volledig te gaan gebruiken besloten zij samen DenK werving & selectie op te richten.

Het doel van DenK werving & selectie is een goede en open sparringpartner te zijn voor haar opdrachtgevers en kandidaten. We willen onze opdrachtgevers helpen in het oplossen van hun personele problemen op basis van vertrouwen en een prettige samenwerking. Ook gaan wij kandidaten adviseren bij hun volgende stap in hun carrière.

Olaf de Kok
06 158 680 95
odekok@denkwens.nl
Bob den Dekker
06 158 680 96
bdendekker@denkwens.nl

Vooral de samenwerking is een speerpunt in onze strategie. Door open en eerlijk met onze opdrachtgevers te communiceren bespaar je ze teleurstellingen en zoek je samen naar een oplossing. Vanwege de goede relatie met onze opdrachtgevers wordt DenK werving & selectie al in een vroeg stadium op de hoogte gebracht van toekomstige vacatures zodat die zo goed mogelijk worden ingevuld. Daarnaast is ook de proactieve houding van DenK werving & selectie een belangrijke speerpunt; ze zal bij het spreken van 'perfect passende kandidaten' de opdrachtgever hier altijd vrijblijvend van op de hoogte brengen. Zo is ook onze klant altijd direct op de hoogte van de kandidaat en kan hij hier meteen op anticiperen.
Op deze manier bedient DenK werving & selectie al enkele grote landelijke organisaties.

Een goede dienstverlening begint vanuit het hart van de organisatie zelf. Daarom is er binnen DenK werving & selectie een open cultuur waarin alles gezegd mag worden en men continue open moet staan voor verbetering. Ondanks jarenlange ervaring is ook DenK werving & selectie namelijk nooit uitgeleerd. Daarom zullen wij de markt op de voet blijven volgen, en indien mogelijk voor blijven.

Een ander belangrijk aspect van onze cultuur is het plezier in het werk en relativeringsvermogen. DenK werving & selectie is een nuchtere organisatie die geniet van elke goede match en leert van een 'mismatch'. Daarnaast maken we geen onderscheid tussen klanten. Elke klant van DenK werving & selectie krijgt altijd onze maximale dienstverlening.

De leveringsvoorwaarden van DenK werving & selectie

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met ons. We zullen u dan uiteraard graag te woord staan! Wilt u ons bezoeken? Maak dan altijd een afspraak omdat we ook vaak op locatie werken.

Contactgegevens
Postbus 4276
Olaf de Kok
5004 JG Tilburg
06 158 680 95
Eindsestraat 129A
Bob den Dekker
5105 NA Dongen
06 158 680 96
Tel.: 013 544 12 24
info@denkwens.nl
Fax: 013 544 04 02
 
Algemeen
Rabobank Oosterhout
IBAN NL44 RABO 01153.43.709
KVK Midden Brabant 18089290
BTW nr. NL8181.42.327.B01
Referenties

Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen!
Erg prettig samenwerken op deze manier :-)

Bedankt voor jullie actieve rol en de tijd die jullie in mij hebben gestoken, maar vooral bedankt voor het vinden van mijn eerste echte stap in de "grote mensen wereld".

Ik ben heel erg blij en trots dat ik de volgende stap heb genomen. Vooral erg blij dat dit echt een stap hoger op is en daarbij een hele mooie uitdaging!
Nogmaals bedankt voor al jullie inzet en jullie hulp!

DenK werving & selectie heeft door hun eerlijke en directe manier van handelen ervoor gezorgd, dat ik binnen twee weken de juiste baan heb gevonden! Olaf en Bob hebben duidelijk echte interesse in degene die ze voor zich hebben en dat verschilt enorm met andere wervingsbureaus.
Via deze weg wil ik ze daarom nog eens bedanken!
Natasja

DenK is een team dat de “extra stap” maakt in het werven en selecteren van kandidaten. DenK houdt rekening met de cultuur van ons bedrijf, de cultuur op de afdeling en de samenstelling van het huidige team. Werken met DenK is voor mij effectief en efficiënt omdat men helder, duidelijk en vooral eerlijk is in de motivatie. Ik kan er dan ook vanuit gaan dat de aangedragen kandidaten passen binnen mijn afdeling en voldoen aan de gestelde kwaliteiten.  Olaf en Bob hebben een duidelijke visie over werving en selectie die perfect aansluit op mijn wensen voor nieuwe medewerkers. De naam is dan ook perfect gekozen, men DenK(t) mee.

Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Hopelijk zien we elkaar nog eens bij jullie opdrachtgever.

"Het kan bijzonder snel gaan soms maar DenK heeft hier wel de hoofdrol in gespeeld.
Klare taal, eerlijk, een no nonsense mentaliteit, en het oprecht gevoel en medeleven met hun 'klanten' lieten bij mij een zeer goede indruk achter!"

Zeer snelle respons, duidelijke afspraken en goede begeleiding gedurende de procedure!
En een super-uitdaging achteraf!
Een erg gelukkige Denk relatie!

DenK heeft me ontzettend geholpen met het compleet maken van mijn team. Door hun brede kijk op werknemers en de werving hiervan heb ik het team aangevuld met 2 verschillende kandidaten die toch beide perfect passen.
Ik heb het gevoel dat ik de komende drukte weer aankan!

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij informeren je daarom graag over ons nieuwe privacy statement.