There is no active top menu.

Sample Page

Rian, Commercieel medewerker binnendienst

Denk werving & selectie gaat net dat stapje verder om je weer aan die leuke passende baan te helpen. Betrokken en gemotiveerd denken ze met jou mee en out of the box. Kijken goed naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Michèle dank je wel voor je steun, betrokkenheid en aandacht die je mij gegeven heb. Dat maakte net het verschil! Denk werving en selectie dank jullie wel.

Keziban, telefoniste

Ik ben heel tevreden over hoe ze te werk gaan bij DenK werving & selectie voor het vinden van de ideale job. Ik dank Louise voor haar steun, begrip en vriendelijkheid vanaf het begin tot het eind van onze samenwerking. Ze was altijd bereikbaar wanneer ik haar nodig had en begeleidde me met alles. Top vrouw gewoon!

Sharona, Customer Service Medewerker

Nogmaals dank voor al je hulp, en het snelle schakelen! Erg prettig samenwerken op deze manier 🙂

Melissa, Export-/ salesassistent

Vanaf het eerste contact was ik heel enthousiast over de functie en over Bob en Olaf. De manier van communicatie en hoe zij contact hebben gehouden tijdens de sollicitatieprocedure is professioneel, maar ook persoonlijk. Ik ben erg blij dat zij mij hebben geholpen om in contact te komen bij mijn nieuwe werkgever. Zonder Bob en Olaf was ik nooit bij dit bedrijf gekomen!

Brian, financial controller

Ik ben heel erg blij en trots dat ik de volgende stap heb genomen. Vooral erg blij dat dit echt een stap hoger op is en daarbij een hele mooie uitdaging! Nogmaals bedankt voor al jullie inzet en jullie hulp!

Natasja, Customer Service Representative

DenK werving & selectie heeft door hun eerlijke en directe manier van handelen ervoor gezorgd, dat ik binnen twee weken de juiste baan heb gevonden! Olaf en Bob hebben duidelijk echte interesse in degene die ze voor zich hebben en dat verschilt enorm met andere wervingsbureaus. Via deze weg wil ik ze daarom nog eens bedanken! Natasja

Sophie, Assistant Salesmanager

Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Hopelijk zien we elkaar nog eens bij jullie opdrachtgever.

Emile, technical support medewerker

“Het kan bijzonder snel gaan soms maar DenK heeft hier wel de hoofdrol in gespeeld.
Klare taal, eerlijk, een no nonsense mentaliteit, en het oprecht gevoel en medeleven met hun ‘klanten’ lieten bij mij een zeer goede indruk achter!”

Alex, Logistiek manager

Zeer snelle respons, duidelijke afspraken en goede begeleiding gedurende de procedure! En een super-uitdaging achteraf! Een erg gelukkige Denk relatie!

Marcel, Sales Manager

DenK is een team dat de “extra stap” maakt in het werven en selecteren van kandidaten. DenK houdt rekening met de cultuur van ons bedrijf, de cultuur op de afdeling en de samenstelling van het huidige team. Werken met DenK is voor mij effectief en efficiënt omdat men helder, duidelijk en vooral eerlijk is in de motivatie. Ik kan er dan ook vanuit gaan dat de aangedragen kandidaten passen binnen mijn afdeling en voldoen aan de gestelde kwaliteiten.  Olaf en Bob hebben een duidelijke visie over werving en selectie die perfect aansluit op mijn wensen voor nieuwe medewerkers. De naam is dan ook perfect gekozen, men DenK(t) mee.
×