There is no active top menu.

Financial Controller gezocht voor Internationale organisatie

Financial Controller

14-10-2024
Tilburg
Financieel / Administratief
van € 4500 tot € 5500

Onze opdrachtgever uit Midden- / West-Brabant zoekt ter versterking van het team een Financial Controller.  Deze nieuwe collega zal directe sturing mogen geven aan 3 financieel-administratieve collega’s en rapporteren aan de CFO. Je wordt daarmee verantwoordelijk voor de administratie van deze (internationale) organisatie en haar dochterondernemingen. Je zorgt voor de totale data-inzameling, het analyseren hiervan en diverse rapportages (zowel doorlopend als projectmatig).

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je continue verbetering nastreeft van de afdeling en organisatie en organiseer je verdere digitaliserings- / automatiseringsprojecten.

Wie ben jij?

  • Jij bent een gedreven financial met oog voor detail die wil weten wat er achter de cijfers zit;
  • Je houdt ervan om in de data te duiken, maar verliest niet het overzicht. Daarbij ben je altijd op zoek naar verbetering, zowel inhoudelijk als procesmatig
  • Je hebt die mooie combinatie tussen graag zelfstandig werken en de samenwerking opzoeken met collega’s en andere afdelingen. En uiteraard kun je dit zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Je hebt sturende / coachende houding die je goed past;
  • Je hebt ervaring met MS office en je kunt uitstekend uit de voeten met Excel. Natuurlijk heb je ervaring met ERP systemen.

Heb je al een ervaring met soortgelijk werk, en heb je een financiële opleiding op Bachelor niveau? Dan zou er best wel eens een match kunnen zijn.

Wat bieden zij jou?

Een uitdagende nieuwe functie waarbij je jezelf absoluut verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een sterke organisatie die al jarenlang een uitstekende naam heeft in de markt. Je komt terecht in een ingewerkt en goed team, waarbij absoluut meteen uitdagingen kunnen worden aangepakt. Bij deze functie past een concurrerend salaris (€4500 – €5500) en goede overige arbeidsvoorwaarden. Het betreft uiteraard een vaste baan bij deze werkgever zonder detacheringstermijn.

Mocht je interesse hebben in deze vacature, maar moeilijk in de gelegenheid zijn om tijdens kantoortijden een gesprek te hebben? Neem gerust contact op met ons, wij gaan graag het gesprek aan buiten kantoortijden.

Olaf de Kok
Olaf de Kok
Contact toevoegen
Olaf de Kok
06 158 680 95
Bob den Dekker
Contact toevoegen
Bob den Dekker
06 158 680 96

    Reageer op deze vacature

    Curriculum vitae

    ×